Sterk In Je Werk Loopbaanmiddag

« Terug naar activiteitenoverzicht

Datum: 07-12-2017
Lokatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Sterk In Je Werk : een loopbaanimpuls voor jou!

Heeft jouw loopbaan een positieve impuls nodig? Sterk In Je Werk is een project om iedereen die in de zorg werkt of wil werken een of meer gratis loopbaangesprekken aan te bieden. Bij een loopbaangesprek sta je even bewust stil bij je loopbaan: waar sta ik nu? En waar wil ik naar toe?

Dit succesvolle project is een initiatief van de werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus en is bedoelt voor iedereen die in de zorg werkt of wil werken.

Het onderwerp van het loopbaangesprek bepaal je zelf en kan gericht zijn op de verdere stappen die je gaat maken in je huidige functie, het inzetten van je talent of het onderzoeken van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook kan het gaan over je werkgeluk, de mogelijkheden voor opleiding of training. De coaches van Sterk in Je Werk gaan samen met jou aan de slag!

Utrechtzorg organiseert 2 loopbaanmiddagen op 2 november en op 7 december bij de metaal kathedraal in Utrecht. (http://www.metaalkathedraal.nl/). Wil je op 2 november of 7 december gebruik maken van een gratis gesprek met een coach meld je dan aan op secretariaat@utrechtzorg.net. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op.