Stageplaatsen mbo gezocht

« Terug naar nieuwsoverzicht

Gezien de wens om meer mensen op te leiden voor zorg en welzijn is aandacht voor voldoende, kwalitatief sterke mbo stageplaatsen van belang.

 

 

 

Het is voor de beginnende studenten een eerste kennismaking met wonen, welzijn en zorg in een zorgorganisatie. Met de tijd en aandacht die zij voor de zorgvragers hebben kunnen zij zeker van betekenis zijn. Het is van belang om de mbo studenten een goede stage te bieden zodat hun enthousiasme wordt aangewakkerd en behouden blijft voor het werkveld, het beroep en zorgvragers.

Op korte termijn is het ROC Midden Nederland bijvoorbeeld op zoek naar stageplaatsen in zorgorganisaties. Het gaat hierbij om de periode van 5 februari tot en met 13 juli 2018, waarbij vooral stageplaatsen voor eerstejaars verzorgenden IG / MZ en verpleegkundigen worden gezocht.

De gezochte stage bij het ROC Midden Nederland betreft twee dagen in de week; op maandag/dinsdag, dinsdag/woensdag of donderdag/vrijdag. De activiteiten kunnen divers zijn. Bekijk hiervoor het Studentenprofiel Gezondheid. Heeft u een stageplaats beschikbaar voor deze studenten? Bel of mail naar Saskia van de Giesen, BPV-matcher (s.vandegiesen@rocmn.nl, 030-7546168) of drs. Jos van der Eijk, Afdelingsmanager Verpleegkunde Utrecht (j.vandereijk@rocmn.nl).