Sterk In Je Werk: een loopbaanimpuls!

« Terug naar nieuwsoverzicht

Sterk In Je Werk is een project om iedereen die in zorg of welzijn werkt of wil werken een of meer gratis loopbaangesprekken aan te bieden. Bij een loopbaangesprek staat de medewerker of werkzoekende bewust stil bij zijn of haar loopbaan: waar sta ik nu? En waar wil ik naar toe?

Dit succesvolle project is een initiatief van de werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus en is bedoeld voor iedereen die in zorg of welzijn werkt of wil werken.

Het onderwerp van het loopbaangesprek bepaalt de geïnteresseerde zelf en kan gericht zijn op de verdere stappen die hij of zij gaat maken in de huidige functie, het inzetten van zijn of haar talent of het onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook kan het gaan over werkgeluk en mogelijkheden voor opleiding of training.

Gratis loopbaangesprekken

Interesse in een loopbaangesprek? Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website www.sterkinjewerk.nl.

Ook organiseert Utrechtzorg 2 loopbaanmiddagen: op 2 november en op 7 december bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Medewerkers of werkzoekenden die op 2 november of 7 december gebruik willen maken van een gratis gesprek met een coach kunnen zich aanmelden via secretariaat@utrechtzorg.net. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Loopbaanmiddag in uw organisatie?

Wilt u een loopbaanmiddag organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! Samen met u maken we een passend programma. De loopbaancoaches komen dan naar uw locatie en het bezoek kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een workshop. Een thema van een loopbaanmiddag kan zijn: “Werken met je talent” of “Mijn werkgeluk”. U bent vrij om mee te denken over een passend thema. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via secretariaat@utrechtzorg.net.