selectietool van HRorganizer

Utrechtzorg heeft een licentie op de selectietool van HRorganizer. Zorgorganisaties kunnen van deze licentie gebruik maken.

De selectietool van HRorganizer brengt het ontwikkelpotentieel van sollicitanten en medewerkers in beeld. In het systeem staan testprogramma's voor diverse functies. Voor elke functie zijn 10 a 12 competenties geselecteerd. Deze competenties worden getest met capaciteitentesten en persoonlijkheidsvragenlijsten. Elk assesment duurt circa 1,5 uur. Na afloop ontvangt de kandidaat een kort rapport per e-mail. Na 24 uur zijn 2 uitgebreidere rapporten ook beschikbaar voor de betreffende zorgorganisatie.

Inmiddels gebruik(t)en 24 zorgorganisaties deze selectietool. De competenties en testprogramma's zijn toegespitst op de zorg en de rapporten zijn op maat gemaakt voor Utrechtzorg. In overleg met Utrechtzorg is het mogelijk om maatwerkprogramma's te maken.

Ook is het mogelijk om een rekentoets, Nederlandse taaltoets of Engelse taaltoets uit te laten voeren. Deze toetsen kunnen los of in combinatie met een selectietest gemaakt worden.

Per testprogramma wordt 75 Euro ex BTW in rekening gebracht. De taal en rekentoets kosten, in combinatie met een regulier testprogramma, 10 euro per stuk.

Meer informatie over HRorganizer vindt u hier.

Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen met Elise Disselhorst, 030 - 634 08 08 / edisselhorst@utrechtzorg.net