Loopbaanplatform Utrechtzorg

Utrechtzorg.nl, echt de beste loopbaansite

Met het loopbaanplatform anticipeert Utrechtzorg, samen met werkgevers, op de bewegingen op de regionale arbeidsmarkt binnen zorg en welzijn. De portal is een instrument dat werkgevers ondersteunt bij het vinden en behouden van goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Naast de actuele en uitgebreide vacaturepagina is er op het loopbaanplatform van alles te vinden voor de medewerker om zelf de regie te nemen over zijn of haar loopbaan. Wanneer er een E-profiel wordt aangemaakt worden er verschillende testen ontsloten die meer inzicht geven in persoonlijk talent en werkstijl. Op het platform is informatie te vinden over leren en werken en aansluitende carrièrepaden binnen zorg en welzijn.

Voor de kennishouders in de organisatie is er de mogelijkheid om te participeren in een community. Ook is er een mogelijkheid om vanuit de organisatie medewerker en loopbaanbegeleider te koppelen in het platform waardoor trajecten door deze digitale omgeving worden ondersteund.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze nieuwe site. Wanneer u vragen heeft over het platform kunt u contact opnemen met Gabrielle Peereboom of Annelies Mulder (030 634 08 08).