campUZ

de online ontwikkelwinkel

Campuz_Logo's_RGB(1)

Zorg en aandacht voor talent met campUZ

campUZ, is de online ontwikkelwinkel, waar u een ruim aanbod van kwalitatieve en innovatieve loopbaan- en vitaliteitsartikelen vindt. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld dóór en vóór Zorg en Welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi- en Vechtstreek.

Met campUZ in huis:

· Heeft uw medewerker direct toegang tot een ruim, prikkelend ontwikkelaanbod

· Stimuleert u vooruitgang en ontwikkeling van medewerkers

· Kunt u als lid van Utrechtzorg voordelig (of gratis) gebruik maken van producten

· Biedt u uw medewerker op een originele en doeltreffende manier waardering

· Profiteert u van de gebruikerservaringen uit het netwerk

· Heeft u geen implementatiekosten, u kunt gelijk aan de slag

Het werkt heel simpel

De winkel kan direct ingezet worden via www.utrechtzorg.nl/campuz. Producten kunnen worden afgerekend met Ideal of door middel van vouchers. Als werkgever kunt u zowel de waarde als de inhoud van de voucher bepalen. Wilt u inzetten op vitaliteit of juist op zelfleiderschap? Of kiest u liever voor een samengesteld traject. Wij maken de vouchers geheel voor u op maat.

Meer informatie

Vindt u het fijn om meer te weten te komen over de mogelijkheden van campUZ? We vertellen u in een persoonlijk gesprek dan graag meer over de rol die campUZ kan spelen binnen uw organisatie. U kunt een afspraak maken via secretariaat@utrechtzorg.net.

Informatiefolder

Wilt u kort en overzichtelijk weten wat de campUZ u te bieden heeft? Of wilt u een handout hebben voor uw collega's. Download u dan hier de campUZ folder.